top of page

Trailer

Iedereen kent het fenomeen dat opliggers regelmatig 'verdwijnen'. Een dergelijk verlies heeft al snel een grote financiële impact op uw onderneming. 

Hiervoor heeft JMG een pasklare oplossing. Wij kunnen u een systeem aanbieden dat, in normale omstandigheden, tot 21 dagen lang volledig autonoom uw oplegger kan volgen. Hierdoor vergroot uw kans op recuperatie van de ontvreemde opligger aanzienlijk. U kan perfect de politie of, mocht het nodig blijken, andere instanties op de hoogte stellen van de locatie van de opligger. Uw financieel risico wordt zodoende beperkt. Ook uw verzekeringspremie kan hierdoor mogelijk ook verlaagd worden. 
Uiteraard kan u ook de opligger realtime volgen. Zo zit echt bovenop de situatie en kunnen met een beetje geluk in een mum van tijd de dieven gevat worden.

De trailertracking is ook een mooie oplossing voor bedrijven die opliggers verhuren. Zo kunnen zij perfect controleren of hun klant het contract naleeft en dat hij de opligger niet gebruikt voor zaken die niet overeengekomen werden.
Als verhuurbedrijf heeft u eveneens een perfect zicht op de afgelegde afstanden (met een kleine marge) en tijden.

bottom of page