top of page

Tankbeveiliging

Wordt u soms ook geconfronteerd met het feit dat er brandstof wordt gestolen uit de brandstoftanks van uw vrachtwagens, stroomgeneratoren, hoogtewerkers, graafmachines ... 

Voor dit fenomeen heeft JMG een pasklare oplossing. De tank kan slechts ontgrendeld worden in de cabine door middel van een elektronische sleutel, zijnde een I-button. De bestuurder/machinist kan de brandstoftank ontgrendelen via deze elektronische sleutel en op die manier tanken indien nodig. 

Elke badging wordt geregistreerd in ons systeem en wordt bovendien ook in realtime weergegeven! Zo kan u ten allen tijde ongeoorloofde toegang tot de brandstoftank opsporen. 

Ook wanneer men ongeoorloofd probeert om de dop van de tank te openen zal u hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht worden (als het internet functioneert tenminste). U krijgt dan een mailtje toegestuurd met alle data van wat er plaatsgevonden heeft. Indien u ook uw mail op uw smartphone ontvangt, blijft u eender waar en wanneer op de hoogte en kan u desgewenst de politie waarschuwen en hen de locatie van de inbraak communiceren. In de mail zit ook een link die u toelaat de locatie direct op kaart te zien. 

Bovendien zal het gemonteerde alarm beginnen af te gaan dat eveneens deel uitmaakt van de beveiliging. 

bottom of page